Onze Diensten

Onze Diensten

Tuinontwerp
Een nieuwe tuin of groenzone aanleggen of renoveren start met een idee, dat wij samen met u kunnen omzetten in een duurzaam praktisch ontwerp
Een doordacht ontwerp zorgt er niet alleen voor dat uw tuin een streling voor het oog is, maar ook onderhoudsvriendelijk en gezond blijft als de planten volgroeien. 
Wij kunnen u bij elk ontwerp professioneel adviseren bij tuinstijlen, plantkeuze, materiaalkeuze, beplantingsplan, zon- en schaduwplan en het opstellen van een onderhoudschema. 

Tuinaanleg
Voor een professionele aanleg en renovatie van uw tuin of groenzone kan u bij ons terecht. Wij verzorgen de totale uitvoering van uw project, van voorbereidende grondwerken, verharding en beplanting tot de plaatsing van vijvers, tuinverlichting en decoratie. 
De uitvoering plannen we zorgvuldig in zodat materialen en planten optimaal geplaatst kunnen worden. De werf proberen we ook altijd zo netjes en opgeruimd mogelijk achter te laten. Opvolging van de werken overzien we samen met u, de aannemer, of uw eigen tuinontwerper.
Aanleg van beplanting
Aanleg van beplanting
Aanleg van klinkers
Aanleg van klinkers
Aanleg van gazonveld
Aanleg van gazonveld
Aanleg van betonelementen
Aanleg van betonelementen
Tuinonderhoud
Een gezonde tuin die elk seizoen op zijn mooist fleurt, wordt op gepaste tijdstippen verzorgd en onderhouden. Zo blijft het plantsoen sterk en energiek terwijl verwoekering voorkomen wordt.
Periodieke onderhoudstaken en kleine herstellingen voeren wij uit voor zowel bestaande tuinen en groenzones als onze eigen projecten. Wij voorzien altijd zelf de benodigde uitrusting.
• Bomen, struiken, hagen vormsnoeien en trimmen
• Plantsteunen en plantbescherming plaatsen
• Meststoffen of extra bodembedekking aanbrengen
• Bladeren opruimen en afgestorven planten verwijderen/vervangen
• Gazons maaien, verticulteren, ontmossen en graskanten afboorden
• Irrigatie- en beregeningsinstallaties plaatsen bij hoge buitentemperaturen
• Tuinelementen, paden, muren, rotspartijen en vijvers, reinigen en herstellen
• De gezondheid van planten, bomen en gewassen controleren en indien nodig behandelen
Voor bedrijven, ouderen of eigenaars van grote tuinen kan het ook interessant zijn om een onderhoudscontract af te sluiten. Contacteer ons hierover voor een schema op maat. 
Tuininrichting
Er zijn tal van mogelijkheden om de inrichting van uw tuin te verzorgen. De natuurlijke pracht van planten in een tuin kunnen we versterken door duurzame materialen en sierelementen toe te voegen. 
Tuin- en sfeerverlichting zorgen ervoor dat u 's avonds ook van uw betoverend mooie tuin kan genieten en kunnen decoratieve elementen, paden en opritten accentueren. 
Decoratieve elementen helpen het karakter van uw tuin te bepalen dat u voor ogen heeft.
Denk maar aan kunst- en beeldwerken, rotsen, sierstenen, bloembakken, gepotte planten, sierpotten, hang- en klimplanten, stronken, lantaarns, spots, zitbankjes, etc.
Vijvers en waterelementen zijn ideale elementen om uw tuin dynamisch en interactief te maken.
Van waterbiotopen vol leven en verfrissende zwemvijvers tot het geluid van kabelende beekjes, bruisende fonteintjes, en de look van moderne watertredes en watervalmuurtjes.
Verharding van paadjes, patio’s, terrassen en opritten bieden een comfortabele toegang tot uw tuin en natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, dolomiet, dragen tevens bij aan de ecologie en esthetiek.
Afsluitingen kunnen uw persoonlijke levenssfeer afschermen, aparte plekjes creëren in uw tuin, of extra beveiliging bieden door het plaatsen van poortjes, hekken, schermen, steenkorven of panelen.
Tuinhuisjes en bijgebouwen om tuingereedschap, speelgoed, vijver- of zwembadaccessoires op te bergen,  of een gezellig plekje voor de jaccuzzi om te ontspannen temidden van uw groene weelde.
Buiten- en Tuinmeubilair zijn er in diverse vormen, maten en materialen beschikbaar. We kunnen u hierbij adviseren of deze aanleveren. Tevens bouwen wij ook kleine constructies op maat van uw tuin, zoals buitendouches, vaste BBQ's, tuinhaarden en bankjes.
Kunstgras en -planten zijn bijna niet meer te onderscheiden van hun levende soortgenoten, en worden vaak toegepast in tuinen en perkjes die een constante look en weinig onderhoud vereisen.
Gespecialiseerde ontwerpen op maat kunnen we voor u uitwerken tot een realiseerbaar plan, waarbij we beroep doen op onze zowel eigen expertise als die van andere experts. 
Back to Top